Recensies en ervaringen

Angela (29 jr) en Reinier (31 jr)
24 juli 2018

Voor mijn verjaardag had ik een privéworkshop: massage voor partners! gekregen. We vonden het beiden wel erg spannend. Een privéworkshop hadden we namelijk nog nooit gedaan. En elkaar masseren met nog iemand erbij maakte het allemaal nog spannender.
Maar algauw namen de zenuwen af. We werden op ons gemak gesteld en leerden hoe we elkaar konden masseren. Tijdens dit masseren gingen we zelfs nog een stapje verder en kwamen we richting de tantrische massage. Waar we in de auto op weg naar Weert nog bang voor waren, voor een ongemakkelijk gevoel, daarvan was helemaal geen sprake. We hebben genoten van het masseren en kwamen als nieuw weer naar buiten. We voelden weer opnieuw de energie stromen in onze relatie.
Nu zijn we ondertussen een aantal weken verder en nemen wij ook thuis de tijd voor elkaar omdat wij de opgedane energie willen laten stromen in onze relatie. Bedankt Jan!

Ines
11 juli 2018

Door Vaginisme had ik al 12 jaar moeite met vrijen. Verschillende therapieen heb ik hiervoor gehad maar niets hielp blijvend. Door de veilige en professionele begeleiding van Jan werd ik me bewust van de oorzaak van mijn Vaginisme en dit oude trauma helen. Nu kan ik eindelijk weer vrijen zonder pijn en genieten van de intimiteit met mijn partner.

Joost en Bianca
8 juli 2018

De partnermassage gedaan....absoluut een hele mooie ervaring!

Ellen en Marc
14 juni 2018

Een warm welkom door Jan, kort gesprekje met uitleg en daarna was het gewoon een uur lang puur genieten. Wij hebben al aangegeven zeker terug te komen, een mooie ervaring om samen met je partner tegelijkertijd een massage te krijgen door een persoon. Zeer zeker de moeite waard om te doen.

Melanie en Stan
7 juni 2018

Dank je voor de hele fijne workshop romantische partnermassage van gisteren. We komen zeker nog voor een vervolg!

Mandy en Henri
20 mei 2018

Beste Jan,
Heel erg bedankt voor de liefdevolle workshop Romantische Partnermassage. We hebben er beiden van genoten en gaan het zeker meer toepassen in onze relatie. Fijn weekend verder en we komen zeker nog eens terug.

Groetjes, Mandy en Henri

Willem en Suzan (21 en 19 jaar oud)
12 mei 2018

Na een kort moment van onwennigheid, werden wij al snel door Jan op ons gemak gesteld, waardoor we een veilig gevoel kregen in de tantraworkshop. Het was een intense en sensuele ervaring. Jan’s aanwezigheid en rol in het geheel voelde op een bepaald punt niet meer als een aanwezig persoon, maar meer als een begeleidende stem. Zeker een aanrader!

Groetjes Willem en Suzan

Anoniem
22 april 2018

Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor de fijne workshop Romantische Partnermassage van gisteren.
We hebben er beiden van genoten en ideeën opgedaan.
Fijn weekend verder en wie weet tot ziens.

Groetjes,
........

John
23 maart 2018

Ik dacht dat het goed was zoals ik met mijn partner omging, dat het zo hoorde.... maar toen mijn parter aangaf niet langer zo met me door te willen gaan besefte ik pas dat ik hulp moest gaan zoeken. Jan heeft me mijn ogen doen openen en naar mezelf laten kijken en werd ik pas bewust van wie ik werkelijk was.

Patricia
17 februari 2018

Ik had niet verwacht dat ik weer zou kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Mijn wereld werd compleet geleefd vanuit mijn hoofd..... hoe fijn is het om weer te kunnen voelen.

Frans en Claudia
13 januari 2018

Elkaar leren masseren was het doel, althans dat dachten we. Maar terugkijkend op onze workshop partnermassage/sensuele tantramassage, hebben wij van Jan geleerd dat masseren niet het doel, maar een prachtig middel is om dichter bij elkaar te komen.

Webshop