Recensies en ervaringen

Stel uit Arnhem (26 en 28 jaar)
16 juni 2019

Wij zijn bij Jan geweest voor de workshop sensueel masseren.
We vonden het een bijzondere ervaring die we ons nog heel lang zullen blijven herinneren.
Jan kon de zenuwen goed weg nemen en stelde ons op ons gemak.
Fijne sfeer en veel geleerd.

Alyssa en Sjoerd
22 mei 2019

Nogmaals bedankt voor een erg fijne workshop, we hebben een heerlijke middag gehad en we kijken ernaar uit om thuis met de parntermassage aan de slag te gaan.

Groeten,
Alyssa en Sjoerd

Stel van 30 jaar en 26 jaar.
6 april 2019

Ervaring van de sensuele tantramassage
Ik heb de sensuele tantramassage als verjaardagscadeau gegeven aan mijn vriendin om onszelf te verwennen en tijd te gunnen voor elkaar. Wij hadden geen ervaring met tantra, en vonden het erg spannend. We zijn inmiddels 8,5 jaar samen, waardoor we vertrouwen hebben in elkaar en weten wat we aan elkaar hebben. Toen we de praktijk van Jan binnenstapten werden we naar een fijne wachtruimte gebracht waarin Jan een rustig gesprek met ons aanging over wie we zijn en wat we doen. Ook gaf hij ons alle opties die mogelijk zijn tijdens de tantra. Dit nam de spanning al wat weg, doordat we duidelijk hadden wat er ging gebeuren. Na dit openingsgesprek, waarin wij ook in de gelegenheid waren om vragen te stellen, ging Jan alvast naar de massageruimte. Mijn vriendin en ik deden onze kleren uit en gingen ook naar de massageruimte. We hadden gekozen voor de tantramassage op het matras en kussentjes, een echte aanrader! Jan had hiervoor al contact met ons gezocht om te bepalen of we dit qua fitheid aan zouden kunnen. We hadden afgesproken dat ik eerst gemasseerd zou worden, en na 1,5 uur mijn vriendin. We kregen alle tijd om elkaar te vinden en deze rust gaf ons een gevoel van tijdloosheid. Het was een mooie, nieuwe ervaring, en het voelde erg fijn. Jan begeleidde ons tijdens de hele massage op een fijne, respectvolle manier. Nadien kregen mijn vriendin en ik alle tijd om elkaar nog even fijn vast te houden, ons weer rustig aan te kleden en de ervaring en mogelijke vragen die we nog hadden met Jan te bespreken. We hebben deze mooie ervaring mee naar huis genomen door een flesje pure amandelolie te kopen van Jan, zodat we de tantra thuis verder kunnen onderzoeken. Wij raden stellen aan om deze reis samen te maken.
We willen Jan nog een compliment geven voor zijn professionaliteit, bedankt Jan!

Mireille en Willem
20 maart 2019

We hebben bij Jan de tantra massage gehad en het was een meer dan bijzondere ervaring. We genieten nog steeds na! Dank je wel Jan. Het was mooi, bijzonder en vol respect en aandacht. Echt een aanrader als je een verdieping in je relatie wilt.

Doetinchem
16 februari 2019

Een cadeau voor mijn partner, werd een cadeautje voor mezelf 😉 intentie om samen een romantische massage in de vorm van een workshop te doen. Kreeg toch een andere wending, tantra ! Het was fijn, rustgevend en leerzaam om de controle in je hoofd los te laten. Het heeft veel te weeg gebracht in de positieve zin. Wij hebben genoten en is zeker voor herhaling vatbaar.

Angela (29 jr) en Reinier (31 jr)
24 juli 2018

Voor mijn verjaardag had ik een privéworkshop: massage voor partners! gekregen. We vonden het beiden wel erg spannend. Een privéworkshop hadden we namelijk nog nooit gedaan. En elkaar masseren met nog iemand erbij maakte het allemaal nog spannender.
Maar algauw namen de zenuwen af. We werden op ons gemak gesteld en leerden hoe we elkaar konden masseren. Tijdens dit masseren gingen we zelfs nog een stapje verder en kwamen we richting de tantrische massage. Waar we in de auto op weg naar Weert nog bang voor waren, voor een ongemakkelijk gevoel, daarvan was helemaal geen sprake. We hebben genoten van het masseren en kwamen als nieuw weer naar buiten. We voelden weer opnieuw de energie stromen in onze relatie.
Nu zijn we ondertussen een aantal weken verder en nemen wij ook thuis de tijd voor elkaar omdat wij de opgedane energie willen laten stromen in onze relatie. Bedankt Jan!

Ines
11 juli 2018

Door Vaginisme had ik al 12 jaar moeite met vrijen. Verschillende therapieen heb ik hiervoor gehad maar niets hielp blijvend. Door de veilige en professionele begeleiding van Jan werd ik me bewust van de oorzaak van mijn Vaginisme en dit oude trauma helen. Nu kan ik eindelijk weer vrijen zonder pijn en genieten van de intimiteit met mijn partner.

Joost en Bianca
8 juli 2018

De partnermassage gedaan....absoluut een hele mooie ervaring!

Ellen en Marc
14 juni 2018

Een warm welkom door Jan, kort gesprekje met uitleg en daarna was het gewoon een uur lang puur genieten. Wij hebben al aangegeven zeker terug te komen, een mooie ervaring om samen met je partner tegelijkertijd een massage te krijgen door een persoon. Zeer zeker de moeite waard om te doen.

Melanie en Stan
7 juni 2018

Dank je voor de hele fijne workshop romantische partnermassage van gisteren. We komen zeker nog voor een vervolg!

Mandy en Henri
20 mei 2018

Beste Jan,
Heel erg bedankt voor de liefdevolle workshop Romantische Partnermassage. We hebben er beiden van genoten en gaan het zeker meer toepassen in onze relatie. Fijn weekend verder en we komen zeker nog eens terug.

Groetjes, Mandy en Henri

Willem en Suzan (21 en 19 jaar oud)
12 mei 2018

Na een kort moment van onwennigheid, werden wij al snel door Jan op ons gemak gesteld, waardoor we een veilig gevoel kregen in de tantraworkshop. Het was een intense en sensuele ervaring. Jan’s aanwezigheid en rol in het geheel voelde op een bepaald punt niet meer als een aanwezig persoon, maar meer als een begeleidende stem. Zeker een aanrader!

Groetjes Willem en Suzan

Anoniem
22 april 2018

Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor de fijne workshop Romantische Partnermassage van gisteren.
We hebben er beiden van genoten en ideeën opgedaan.
Fijn weekend verder en wie weet tot ziens.

Groetjes,
........

John
23 maart 2018

Ik dacht dat het goed was zoals ik met mijn partner omging, dat het zo hoorde.... maar toen mijn parter aangaf niet langer zo met me door te willen gaan besefte ik pas dat ik hulp moest gaan zoeken. Jan heeft me mijn ogen doen openen en naar mezelf laten kijken en werd ik pas bewust van wie ik werkelijk was.

Patricia
17 februari 2018

Ik had niet verwacht dat ik weer zou kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Mijn wereld werd compleet geleefd vanuit mijn hoofd..... hoe fijn is het om weer te kunnen voelen.

Frans en Claudia
13 januari 2018

Elkaar leren masseren was het doel, althans dat dachten we. Maar terugkijkend op onze workshop partnermassage/sensuele tantramassage, hebben wij van Jan geleerd dat masseren niet het doel, maar een prachtig middel is om dichter bij elkaar te komen.

Webshop