Meer romantiek in je relatie brengt jullie weer dichter bij elkaar.

Meer romantiek in je relatie
In het begin van een relatie is er meestal nog volop romantiek. Alles is nog nieuw en spannend. Partners willen elkaar gaan ontdekken en zoveel mogelijk tijd met elkaar doorbrengen. Er worden vooral leuke dingen gedaan samen. Uitgaan, romantisch uit eten, op vakantie of weekendje weg, diepere gesprekken en veel seks .....er wordt van elkaar genoten en het is dan ondenkbaar dat dit ooit over zou kunnen gaan.

Maar helaas....... er komen zeker barstjes in de relatie en er wordt na een tijdje minder tijd en aandacht aan elkaar gegeven. De komst van een kindje, verantwoordelijkheden, het werk, irritaties over dingen waarin partners verschillend zijn, sleur...... dit zijn enkele ontwikkelingen die zeker ten koste zullen gaan van de romantiek en verbinding in de relatie. Breng dus meer romantiek in je relatie.

Wil je weer terug naar hoe het was in het begin van de relatie?

Het gevoel voor elkaar zoals in het begin van de relatie zal niet meer hetzelfde terugkomen. We moeten wel reëel blijven. Maar er kan wel weer meer romantiek en verbinding in de relatie worden gebracht.

Neem meer tijd voor elkaar en doe weer leuke, (ont)spannende en romantische dingen samen.
Relatielessen heeft onderstaande leuke romantische en sensuele belevingen voor jullie beschikbaar.