Relatietherapeut en intimiteitscoach

Jan Smeets
Relatietherapeut en intimiteitscoach

Als relatietherapeut en intimiteitscoach heb ik mezelf als doel gesteld partners in hun relatie te begeleiden en inzichten te geven in hun levensproces(sen) om samen weer gelukkig te kunnen worden. Mijn hart, gevoel en levenservaring gebruik ik om te bepalen wat hiervoor nodig is. Mijn praktische kennis haal ik uit de praktijkervaringen met de honderden stellen die ik al heb mogen begeleiden en mijn ervaringen en lessen uit mijn eigen relatie.

Een van mijn hoofdaken is het begeleiden van relaties en cliënten individueel in het thema SEKSUALITEIT EN INTIMITEIT. Er is bij mij geen enkel taboe m.b.t. dit onderwerp en is alles open en discreet bespreekbaar.

De begeleiding geef ik online via SKYPE en/of persoonlijk in mijn praktijk in Weert (Limburg). De website van mijn praktijk is: www.carpediemweert.nl

Verder verzorg ik cursussen en workshops voor relaties, groepen of individueel op het gebied van relatie en bewustwording.

Webshop