Jan Smeets
Relatietherapeut en intimiteitscoach

Als relatietherapeut en intimiteitscoach  heb ik mezelf als doel gesteld partners in hun relatie te begeleiden en inzichten te geven in hun levensproces(sen) om samen weer gelukkig te kunnen worden. Mijn hart, gevoel en levenservaring gebruik ik om te bepalen wat hiervoor nodig is. Mijn praktische kennis haal ik uit de praktijkervaringen met de honderden stellen die ik al heb mogen begeleiden en mijn ervaringen en lessen uit mijn eigen relatie.

Mijn expertise is het begeleiden van relaties in het thema's COMMUNICATIE, SEKSUALITEIT EN INTIMITEIT, RUZIE EN CONFLICTEN in de relatie. 

De begeleiding geef ik online via SKYPE en/of persoonlijk in mijn praktijk voor relatietherapie in Weert- Limburg. De website van mijn praktijk is: www.carpediemweert.nl

Verder verzorg ik cursussen en workshops voor relaties, groepen of individueel op het gebied van relatie en bewustwording.