Reviews, recensies en ervaringen

I&A Eindhoven
8 januari 2020

Beste Jan,

Excuses voor de vertraagde reactie, maar bij dezen alsnog de welverdiende recensie voor je website:
Op maandag 28 oktober hebben wij in Weert voor het eerst kennis mogen maken met de Tantra Massage. Hiervan hebben wij online kennisgenomen en na het lezen van de website was onze interesse toch wel op zijn minst geprikkeld. Beiden hebben wij eerder al ergens anders zelf een massage mogen genieten welke gepresenteerd werd als zijnde Tantra, maar na deze avond, moeten wij daar toch echt wel van terug komen. Wat een genot was dit!

Na het maken van een afspraak, werden wij keurig ontvangen door Jan. Nadat wij een korte introductie van hem hebben gekregen waarin hij ons keurig bevroeg wat onze wensen waren, mochten wij ons gaan omkleden en wachtte hij ons op in de massageruimte. Hierin werd stap voor stap uitgelegd wat de Tantra precies inhield en welke technieken hier aan ten grond slag liggen. Om beurten mochten wij elkaar gaan masseren waarin Jan ons op een prettige manier steeds voorzag van aanwijzingen welke leiden tot nog meer plezier. Tijdens het masseren werd een combinatie gebruikte van strelen, kneden en wrijven welke bij iedere zone steeds weer afgewisseld werden. Jan was zeer hoffelijke en vroeg steeds weer netjes of het voor ons comfortabel was. De combinatie van de warme olie, de rustgevende ruimte en de aanrakingen wist ons direct in hogere sferen te brengen en zorgde voor een beleving zoals wij die zelden hebben mogen ervaren Behalve dat dit een uiterste leerzame avond was, was deze avond echt een genot voor ons allebei waar wij nog altijd aan met heel veel plezier aan terugdenken. Deze cursus Tantra Massage is voor ons een van de meeste sensuele activiteiten is die wij samen ooit hebben gedaan waarbij onze dank uitgaat naar Jan welke ervoor gezorgd heeft dat ook dit voor ons direct als vertrouwd voelde waardoor wij optimaal konden genieten van en met elkaar. Kortom, de Tantra cursus is er een die ieder stel eigenlijk eens zou moeten ondergaan, al is het maar om elkaar beter te leren kennen, want ondanks dat wij dachten elkaar al voldoende te hebben ontdekt, hebben wij elkaar mogen leren prikkelen zoals nooit tevoren. Nu nog altijd is deze avond er één uit duizenden en mochten wij ook daarna nog altijd (na)genieten van hetgeen deze avond ons heeft gebracht. Een beleving om nooit te vergeten dus die wij graag nog eens over zouden doen!

Heel veel liefs,
I&A, Eindhoven.

Janneke Kruijen
16 december 2019

Jan is een hele vriendelijke man, die op een hele open manier aan mij en mijn vriend goede tools heeft meegegeven waar we thuis nog lang iets aan zullen hebben. Bedankt!!

Michiel en Anouk
5 december 2019

vol spanning gingen wij 30/11 richting Carpe Diem naar Jan, ik had deze bon voor valentijn van mijn man gekregen en bij tantra dacht ik meteen aan sex, maar het was totaal anders het was liefde, rust en tijd voor elkaar met een sensuele twist. Jan begeleide ons in deze workshop en dat heeft hij echt fantastisch gedaan. We voelden ons beiden op ons gemak en gaan zeker terug voor het vervolg.Ik kan deze workshop echt aan iedereen aanbevelen. Je keert echt even weer tot jezelf en voelt je daarna ontspannen en geliefd.
Groetjes Michiel en Anouk

Een stel J (46) en L (40)
4 december 2019

Jan, ik wil je nog bedanken voor deze mooie ervaring. Intimiteit zoals ik hem nog nooit heb ervaren! Een hoop emoties kwamen er bij mij dan ook los tijdens deze tantrische massage. Het is een mooie manier om verbinding te maken met mijn partner en die voor mij dan ook heel goed werkte. Je zorgde voor een ontspannen en relaxte sfeer. Zo bijzonder dat deze massage mij nu nog, bijna een week geleden, zo bezig houdt. Het heeft veel indruk op mij gemaakt en zeker voor herhaling of verdieping vatbaar. Bedankt Jan ! Jan, ik sluit me helemaal aan bij de woorden van mijn vriendin. Het was een hele ervaring en de spanning was zo weg nadat Jij ons uitgelegd had hoe het allemaal in zijn werk ging. Je hebt voor een ontspannen sfeer gezorgd en hebt ons met respect behandeld. Ik voelde echt een diepe verbinding met mijn vriendin en haar lichaam kent nu geen geheimen meer voor mij. Ik kwam er door de tantrische massage echt achter hoe veel ik van haar hou en hoe gek ik op haar ben. Ik zou deze tantrische massage graag nog een keer willen doen en dan met nog meer verdieping. Ik kan in ieder geval zo'n sensuele tantrische massage echt iedereen aanbevelen. Jan bedankt !

Ezgi Kaya (26 jr) België
2 december 2019

We kwamen hier voor een massage les maar kregen zo veel meer! Jan is een fantastische instructeur en begeleidt je doorheen heel de ervaring. Met een open gedachtengang leer je hier heel veel kennen over je partner. Absoluut aan te raden! Dankjewel Jan

T&R
18 november 2019

Eind oktober zijn mijn vriend en ik via internet bij Carpe Diem terecht gekomen voor een ontzettend bijzondere ervaring. Als verjaardagscadeau had ik een workshop tantra massage geboekt, zonder enig idee te hebben wat het eigenlijk precies inhoudt. Nou, ik kan je vertellen, het was heel anders dan verwacht. Wat een werelds bijzondere ervaring was dit. Vanaf het begin bij het opvragen van informatie was de openheid en vriendelijkheid van Jan tastbaar, waardoor de workshop in alle open- en veiligheid werd gegeven. Hij leidt je door 3 uur workshop heen, waarbij alle schaamte, onzekerheden en/of ongemakkelijkheid van je afglijden. De balans tussen begeleiding en het zich op de achtergrond houden, waardoor je toch het gevoel had met z'n tweeën te zijn, was perfect en er is duidelijk sprake van mensenkennis en warmte. Allebei hebben we de workshop als bijzonder ervaren en we komen zeker nog een keer terug voor een uitgebreide vervolgworkshop. Intimiteit heeft een heel andere dimensie gekregen dankzij Jan. We oefenen nog met elkaar en hebben een verdieping van onze relatie ervaren. Ik kan deze ervaring ieder koppel aanraden, je leert elkaar op een heel andere manier kennen. Bedankt Jan.

Stel van 28 en 26 uit Nijmegen
7 november 2019

Als cadeau heb ik mijn vriendin een workshop partnermassage gegeven. Vooraf waren wij beide een beetje gespannen aangezien wij zoiets nog nooit eerder hebben gedaan. Bij binnenkomst was onze spanning meteen weggevaagd. Van te voren had Jan het benodigde uitgelegd en vervolgens gingen wij de workshop uitvoeren.Jan kwam enorm professioneel en respectvol over. Wij hebben enorm genoten. Het was een fantastische en leerzame ervaring. Wie weet komen wij in de toekomst terug.

K DV (24 jr) België
29 oktober 2019

Fantastische ervaring! Jan is een supervriendelijke gastheer die ons heel enthousiast heeft ontvangen en die ons uitstekend heeft begeleid tijdens de patnermassage. Alles verloopt heel natuurlijk en respectvol. Het is een unieke belevenis, zeker voor herhaling vatbaar, kortweg een topworkshop!

J & A
3 september 2019

Hi Jan,
Dank je wel voor de speciale ervaring die je ons afgelopen zaterdag hebt gegeven.
We gaan zeker oefenen met de massage en komen graag nog een keer bij je terug!
Groeten,
J & A

B & P
10 augustus 2019

Dag Jan,
Wij willen graag nog eventjes reageren en laten weten hoe wij het hebben ervaren.
Wij hebben een super leuke ervaring gehad. Zeer discreet en veilige omgeving gecreëerd. Mooie tips mee gekregen, welke wij ook in het dagelijks leven kunnen gebruiken. Wij gaan ons zeker verdiepen in het gene jij ons bij hebt gebracht. Wie weet tot snel om onze skills te verbeteren ☺️

Dank je wel. B&P

Hans
28 juli 2019

Ik wil je nog even bedanken voor de heerlijke en bijzondere middag!
Mijn partner en ik hebben genoten van het spel, de ontspanning , de verbinding en het stromen van liefde en energie
Je begeleiding is subtiel maar ondersteunend en vooral open en prettig!

Graag tot een volgende keer

Hartelijke groet
Hans

Stel/koppel van 39 en 48 jaar oud
13 juli 2019

We hebben deze tantrische massageworkshop als huwelijkscadeau gekregen van een vriendin en afgelopen juli was het dan zover. Vol verwachting en met een beetje spanning liepen we de praktijk van Jan binnen, waar we meteen hartelijk werden ontvangen. Na een fijn kennismakingsgesprek waren we er klaar voor…

Tijdens de massages hebben we heerlijk genoten van elkaar - zowel van het geven als van het ontvangen ervan. Jan bouwde de sessie heel mooi op, wat voor veel vertrouwen, openheid en rust zorgde. We hebben al 7 jaar een relatie, en kennen elkaar al goed. En toch gaf deze dag ons nog meer diepgang, waarbij het sensuele niet het doel maar een middel was om nog dieper met elkaar te verbinden, zowel fysiek, emotioneel als geestelijk. Jan adviseerde ons op voorhand om de workshop te verlengen naar 1,5 uur per persoon en we zijn blij dat we dat gedaan hebben. De tijd vloog voorbij en we hadden nog wel langer door willen gaan!

Jan, we zijn je ontzettend dankbaar. En wat bijzonder getalenteerd ben je, dat je vanuit je kracht en liefde de veiligheid en rust kunt creëren om twee mensen tantra te laten ervaren waar het echt voor bedoeld is. We kregen het gevoel dat je echt veel van mensen houdt, hun diepere wezen ‘ziet’ en hen van daaruit begeleidt.

Wat ons betreft is de tantrische massage workshop een aanrader voor iedereen die (nog) meer verdieping en verbinding in hun relatie wil brengen en op een mooie manier met- en van elkaar wil genieten!

Stel uit Arnhem (26 en 28 jaar)
16 juni 2019

Wij zijn bij Jan geweest voor de workshop sensueel masseren.
We vonden het een bijzondere ervaring die we ons nog heel lang zullen blijven herinneren.
Jan kon de zenuwen goed weg nemen en stelde ons op ons gemak.
Fijne sfeer en veel geleerd.

Alyssa en Sjoerd
22 mei 2019

Nogmaals bedankt voor een erg fijne workshop, we hebben een heerlijke middag gehad en we kijken ernaar uit om thuis met de parntermassage aan de slag te gaan.

Groeten,
Alyssa en Sjoerd

Stel van 30 jaar en 26 jaar.
6 april 2019

Ervaring van de sensuele tantramassage
Ik heb de sensuele tantramassage als verjaardagscadeau gegeven aan mijn vriendin om onszelf te verwennen en tijd te gunnen voor elkaar. Wij hadden geen ervaring met tantra, en vonden het erg spannend. We zijn inmiddels 8,5 jaar samen, waardoor we vertrouwen hebben in elkaar en weten wat we aan elkaar hebben. Toen we de praktijk van Jan binnenstapten werden we naar een fijne wachtruimte gebracht waarin Jan een rustig gesprek met ons aanging over wie we zijn en wat we doen. Dit nam de spanning al wat weg, doordat we duidelijk hadden wat er ging gebeuren. We hadden gekozen voor de tantramassage op het matras en kussentjes, een echte aanrader! Jan had hiervoor al contact met ons gezocht om te bepalen of we dit qua fitheid aan zouden kunnen. We hadden afgesproken dat ik eerst gemasseerd zou worden, en na 1,5 uur mijn vriendin. We kregen alle tijd om elkaar te vinden en deze rust gaf ons een gevoel van tijdloosheid. Het was een mooie, nieuwe ervaring, en het voelde erg fijn. Jan begeleidde ons tijdens de hele massage op een fijne, respectvolle manier. Nadien kregen mijn vriendin en ik alle tijd om elkaar nog even fijn vast te houden, ons weer rustig aan te kleden en de ervaring en mogelijke vragen die we nog hadden met Jan te bespreken. We hebben deze mooie ervaring mee naar huis genomen door een flesje pure amandelolie te kopen van Jan, zodat we de tantra thuis verder kunnen onderzoeken. Wij raden stellen aan om deze reis samen te maken.
We willen Jan nog een compliment geven voor zijn professionaliteit, bedankt Jan!

Mireille en Willem
20 maart 2019

We hebben bij Jan de tantra massage gehad en het was een meer dan bijzondere ervaring. We genieten nog steeds na! Dank je wel Jan. Het was mooi, bijzonder en vol respect en aandacht. Echt een aanrader als je een verdieping in je relatie wilt.

Doetinchem
16 februari 2019

Een cadeau voor mijn partner, werd een cadeautje voor mezelf 😉 intentie om samen een romantische massage in de vorm van een workshop te doen. Kreeg toch een andere wending, tantra ! Het was fijn, rustgevend en leerzaam om de controle in je hoofd los te laten. Het heeft veel te weeg gebracht in de positieve zin. Wij hebben genoten en is zeker voor herhaling vatbaar.

Angela (29 jr) en Reinier (31 jr)
24 juli 2018

Voor mijn verjaardag had ik een privéworkshop: massage voor partners! gekregen. We vonden het beiden wel erg spannend. Een privéworkshop hadden we namelijk nog nooit gedaan. En elkaar masseren met nog iemand erbij maakte het allemaal nog spannender.
Maar algauw namen de zenuwen af. We werden op ons gemak gesteld en leerden hoe we elkaar konden masseren. Tijdens dit masseren gingen we zelfs nog een stapje verder en kwamen we richting de tantrische massage. Waar we in de auto op weg naar Weert nog bang voor waren, voor een ongemakkelijk gevoel, daarvan was helemaal geen sprake. We hebben genoten van het masseren en kwamen als nieuw weer naar buiten. We voelden weer opnieuw de energie stromen in onze relatie.
Nu zijn we ondertussen een aantal weken verder en nemen wij ook thuis de tijd voor elkaar omdat wij de opgedane energie willen laten stromen in onze relatie. Bedankt Jan!

Ines
11 juli 2018

Door Vaginisme had ik al 12 jaar moeite met vrijen. Verschillende therapieen heb ik hiervoor gehad maar niets hielp blijvend. Door de veilige en professionele begeleiding van Jan werd ik me bewust van de oorzaak van mijn Vaginisme en dit oude trauma helen. Nu kan ik eindelijk weer vrijen zonder pijn en genieten van de intimiteit met mijn partner.

Joost en Bianca
8 juli 2018

De partnermassage gedaan....absoluut een hele mooie ervaring!

Ellen en Marc
14 juni 2018

Een warm welkom door Jan, kort gesprekje met uitleg en daarna was het gewoon een uur lang puur genieten. Wij hebben al aangegeven zeker terug te komen, een mooie ervaring om samen met je partner tegelijkertijd een massage te krijgen door een persoon. Zeer zeker de moeite waard om te doen.

Melanie en Stan
7 juni 2018

Dank je voor de hele fijne workshop romantische partnermassage van gisteren. We komen zeker nog voor een vervolg!

Mandy en Henri
20 mei 2018

Beste Jan,
Heel erg bedankt voor de liefdevolle workshop Romantische Partnermassage. We hebben er beiden van genoten en gaan het zeker meer toepassen in onze relatie. Fijn weekend verder en we komen zeker nog eens terug.

Groetjes, Mandy en Henri

Willem en Suzan (21 en 19 jaar oud)
12 mei 2018

Na een kort moment van onwennigheid, werden wij al snel door Jan op ons gemak gesteld, waardoor we een veilig gevoel kregen in de tantraworkshop. Het was een intense en sensuele ervaring. Jan’s aanwezigheid en rol in het geheel voelde op een bepaald punt niet meer als een aanwezig persoon, maar meer als een begeleidende stem. Zeker een aanrader!

Groetjes Willem en Suzan

Anoniem
23 april 2018

Beste Jan,

Hartelijk bedankt voor de fijne workshop Romantische Partnermassage van gisteren.
We hebben er beiden van genoten en ideeën opgedaan.
Fijn weekend verder en wie weet tot ziens.

Groetjes,
........

John
23 maart 2018

Ik dacht dat het goed was zoals ik met mijn partner omging, dat het zo hoorde.... maar toen mijn parter aangaf niet langer zo met me door te willen gaan besefte ik pas dat ik hulp moest gaan zoeken. Jan heeft me mijn ogen doen openen en naar mezelf laten kijken en werd ik pas bewust van wie ik werkelijk was.

Patricia
17 februari 2018

Ik had niet verwacht dat ik weer zou kunnen genieten van de kleine dingen in het leven. Mijn wereld werd compleet geleefd vanuit mijn hoofd..... hoe fijn is het om weer te kunnen voelen.

Frans en Claudia
13 januari 2018

Elkaar leren masseren was het doel, althans dat dachten we. Maar terugkijkend op onze workshop partnermassage/sensuele tantramassage, hebben wij van Jan geleerd dat masseren niet het doel, maar een prachtig middel is om dichter bij elkaar te komen.

Webshop