Één op de drie relaties gaan het niet redden blijkt uit de statistieken, jammer want het was te voorkomen geweest in de meeste gevallen.

Zoek hulp bij relatieproblemen

Elke relatie loopt op een gegeven moment tegen problemen aan die horen bij het groeien naar elkaar toe, aanpassen, respecteren en accepteren van elkaar. Veel van die relatieproblemen lossen zich in de groei van de relatie vanzelf op. Helaas kunnen er ook relatiethema's zijn die enigszins uit de hand lopen en partners in plaats van dichter bij elkaar te brengen, juist verder uit elkaar drijven. Elk relatieprobleem is op te lossen mits beide partners er aan willen werken en mits er ergens nog een klein vonkje liefde voor elkaar aanwezig is. Zoek hulp bij relatieproblemen.

Omdat sommige thema´s zo diep in de relatie zijn geworteld is het heel moeilijk en zelfs bijna onmogelijk om die nog zelf op te lossen. Er is dan al te veel gebeurd. Het inzien dat het inschakelen van externe hulp nog de enige mogelijkheid is om hier nog uit te komen, is de eerste en ook de belangrijkste stap om de relatie te redden.

WIL JIJ JE RELATIE REDDEN? MAAK DAN NU HIERONDER JE KEUZE!